Leírás
Magas fehérje- és csökkentett szénhidráttartalmú, élelmi rost forrás lángos lisztkeverék.
Összetevők: búzaliszt, szójaliszt, búzaglutén, arany lenmagliszt, étkezési só, enzimkeverék (antioxidáns, L-aszkorbinsav, enzimek, hordozóanyag: kalcium-karbonát), komplex sütőszer lisztkezelő szer: kalcium-karbonát, stabilizátorok: (zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, guargumi), növényi rostok (bambuszrost, útifű maghéj rost, inulin rost), búzafehérje koncentrátum.
Tápanyagtartalom | 100 gr-ban | Egy lángosban (100 gr) |
Energiatartalom Kj | 1399 kj | 825 kj |
Energiatartalom kcal | 331 kcal | 196 kcal |
Zsír | 2,7 gr | 4,6 gr |
ebből telített zsírsav | 0,8 gr | 0,7 gr |
Szénhidrát | 40,1 gr | 20,2 gr |
Ebből cukrok | 1,2 gr | 2 gr |
Rost | 38,9 gr | 4,4 gr |
Fehérje | 32,2 gr | 16,3 gr |
Só | 0,8 gr | 1,3 gr |
Allergének: Glutént tartalmazó gabona (búza), szója és a belőle készült termékek
A termék nyomokban tejet és csillagfürtöt tartalmazhat.
Lángos elkészítési javaslat
Hozzávalók:
- 250 gr D-Star lángos lisztkeverék
- 150 gr tej
- 100 gr víz
- 15 gr élesztő
- 15 gr olaj
- 3 gr só
Elkészítési javaslat:
- A langyos tej és ma víz keverékébe tesszük az élesztőt és felfuttatjuk néhány perc alatt.
- Hozzáadjuk a többi alapanyagot és sima tésztává dolgozzuk össze.
- Meleg helyen letakarva kelni hagyjuk a duplájára, kb. 30 perc alatt.
- A tésztadarabokat kézzel széthúzzuk óvatosan, hogy ne lyukadjon ki a közepe.
- Sütés: nem túl forró olajba tesszük és mindkét oldalát megsütjük.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.