Leírás
Összetevők
cukor, rizsliszt, módosított tápióka keményítő, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, difoszfátok: savanyúságot szabályozó anyag, nátrium-karbonátok: emelőanyag, aroma, só, xantángumi: sűrítőanyag
Allergén információ
Tartalmazhat szóját, tejet és tejszármazékokat.
Tápanyag | 100g termékben | Egy csomagban (280g) | |
---|---|---|---|
Energia kJ | 1 655 | 4 634 | |
Energia kcal | 396 | 1 109 | |
Zsír |
|
21,0 | 58,8 |
Szénhidrát |
|
47,5 | 133,0 |
– amelyből cukor |
|
21,5 | 60,2 |
Rost |
|
0,1 | 0,3 |
Fehérje |
|
3,4 | 9,5 |
Só |
|
0,69 |
Egy remek íz a nap kezdetére és végére a Celiko sütési szakértőitől! Egyszerű Celiko gluténmentes klasszikus muffin a tökéletesek és finom időtöltéshez. Hívja meg családját és barátait, hogy együtt süssenek! A jutalom finom, kézzel készített és díszített Celiko Muffin!
- Gluténmentes termék
- Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára.
Kiváló minőségű alapanyagokból, olyan termelési szabályok szerint készül, amelyek garantálják az allergén tényezők (pl. glutén) deklarált összetételét.
Klasszikus Muffin
Hozzávalók:
- 1 doboz Celiko gluténmentes klasszikus muffin keverék 280g
- 2 tojás*
- 100 ml olaj
- 40 ml víz
*a vegán változathoz ne használjon tojást, először keverje össze a zacskó tartalmát az olajjal, majd adjon hozzá 60 ml vizet, és gyúrja tésztává 3 perc alatt
Elkészítés:
- Öntse a zacskó tartalmát egy tálba, adja hozzá a tojásokat, a vizet, keverje össze, végül adja hozzá az olajat.
- Keverővel kb. 3 percig keverje.
- Ezután a tésztát öntse egyenletesen elosztva muffinformákba. Tegye 180 fokra
- előmelegített sütőbe, süsse 20-25 percig, majd vegye ki. Várja meg, amíg egy rácson kihűlnek a kész muffinok.
- A süteményt sokféle hozzávalóval lehet elkészíteni: gyümölcsökkel és zöldségekkel, diófélékkel, csokoládéval stb.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.