Leírás
Gluténmentes tésztakeverék brownie készítéséhez
Összetevők
cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, tápióka keményítő, zsírszegény kakaó (10-12%) – 8%, csokoládé (kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaó, emulgeálószer: szójalecitin) – 4%, kakaórost, sűrítőanyag: xantángumi; aroma, só
Allergén információ
Tejet és tejszármazékokat tartalmazhat.
Tápanyag | 100g termékben | Egy csomagban (300g) | |
---|---|---|---|
Energia kJ | 1 556 | 4 668 | |
Energia kcal | 367 | 1 101 | |
Zsír |
|
1,5 | 4,5 |
– amelyből telített zsírsavak |
|
0,9 | 2,7 |
Szénhidrát |
|
82,0 | 246,0 |
– amelyből cukor |
|
52,0 | 156,0 |
Rost |
|
6,0 | 18,0 |
Fehérje |
|
3,9 | 11,7 |
Só |
|
0,48 | 1,44 |
Celiko gluténmentes brownie keverék finom csokoládé ízzel!
- vegánok számára is alkalmas
- könnyen és gyorsan elkészíthető – 30 perc alatt elkészül
- gluténmentes termék
A Celiko gluténmentes sütemény és kenyér keverékeket kiváló minőségű alapanyagokból állítják elő, olyan gyártási rendszer szerint, amely garantálja az allergén tényezők (pl. glutén) deklarált összetételét.
Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, tápióka keményítő, zsírszegény kakaó (10-12%) – 8%, csokoládé (kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaó, emulgeálószer: szójalecitin) – 4%, kakaórost, sűrítőanyag: xantángumi; aroma, só
Guténmentes Brownie
Hozzávalók:
- 1 csomag Celiko gluténmentes brownie keverék (300g)
- 100 ml növényi olaj
- 35 ml víz
- 1 tojás
Elkészítés:
- Öntse a tésztakoncentrátumot egy tálba majd adja hozzá a tojást, a vizet és az olajat.
- Keverje addig amíg a hozzávalók össze nem keverednek.
- 30 percig süsse 180-190 °C-on 20 cm átmérőjű tepsiben.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.