Leírás
A Celiko gluténmentes tortazselé agarral eper ízű zselé nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez. Alkalmas vegetáriánusok és vegánok, gluténmentes diétát tartók és a testsúlyukra odafigyelők számára.
A Celiko agar-zselék gyorsan besűrűsödnek, kiválóak desszertekhez, süteményekhez és zselékhez, valamint gluténmentes termékek. Összetételükben izomaltulózt tartalmaznak, amely a hagyományos cukornál egy kevésbé édes ízű szénhidrát. Teljesen megemésztődik és asszimilálódik. Glükóz formájában hosszabb ideig biztosít energiát. A szájban lévő baktériumok nem bontják le, így elősegíti a fogak megfelelő mineralizációját.
Összetevők: izomaltulóz, eperlépor 13% (maltodextrin, eperlé koncentrátum), zselésítőszer: agar, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Tápanyagtartalom | 100 gr-ban | Egy csomagban (45gr) |
Energiatartalom Kj | 1565 kj | 704,25 kj |
Energiatartalom kcal | 369 kcal | 166,05 kcal |
Zsír | 0,1 gr | 0 gr |
ebből telített zsírsav | <0,1 gr | <0,045 gr |
Szénhidrát | 90 gr | 40,5 gr |
Ebből cukrok | 82 gr | 36,9 gr |
Rost | 3,3 gr | 1,485 gr |
Fehérje | <0,5 gr | <a,225 gr |
Só | 0,01 gr | 0 gr |
Allergének: Nyomokban tartalmazhat szóját, tejet és származékait.
Elkészítési javaslat:
- Öntsük a csomag tartalmát 250 ml hideg vízbe. Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik.
- Forraljuk fel a zselét, és folyamatos keverés mellett főzzük 2-3 percig.
- Tegyük át egy tálalóedénybe, hagyjuk kihűlni.
- Ha szükséges, ízlés szerint édesítőszert vagy cukrot adhatunk hozzá (kb. 1-2 teáskanál).
Értékelések
Még nincsenek értékelések.