Leírás
100% valódi liofilizált (fagyasztva szárított) eperből készült szelet.Gluténmentes,hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak a gyümölcsökben természetesen előforduló cukrokat
Tápanyag | 100g termékben | Egy csomagban (10g) | |
---|---|---|---|
Energia kJ | 1 578 | 158 | |
Energia kcal | 373 | 37 | |
Zsír |
|
0,5 | 0,1 |
Szénhidrát |
|
85,0 | 8,5 |
– amelyből cukor |
|
65,0 | 6,5 |
Rost |
|
8,2 | 0,8 |
Fehérje |
|
2,9 | 0,3 |
Só |
|
0,03 | 0,00 |
Összetevők
eper 26%, gyümölcskivonat ( szentjánoskenyér), gyümölcslé koncentrátum ( alma,szőlő), trehalóz, maltodextrin, zselésítőanyag (pektin)
Allergén információ
Nyomokban tartalmazhat szóját, tejet, földimogyorót és mogyorót!
A Celiko Frupp liofilizált eper gyümölcsszelet egy ideális snack azoknak akik értékelik az egészséges étrendet. Alternatívája a magas kalóriatartalmú édességeknek! Egy szelet csak 37 kalória.
A FRUPP szeleteket fagyasztva szárítással (szublimációs szárítással) állítják elő – egy olyan szárítási technikával, amely lehetővé teszi a gyümölcsök és zöldségek ízének, aromájának és tápértékének magas fokú megőrzését. Müzli, joghurt vagy desszertek kiegészítéseként is fogyaszthatjuk, és ízletes gyümölcsturmixot készíthetünk belőle. Vízben feloldva és fagyasztva jégsorbetként remek ízűek.
Maximális íz – minimális kalória! Frupp – egy finom és egészséges snack. A maga nemében az első, fagyasztva szárított gyümölcsből készült szelet, rendkívül intenzív eper ízzel. Egy szelet mindössze 37 kcal-t tartalmaz és 7% rostot, a nyári gyümölcsök lédús, édes íze pedig tökéletesen kielégíti az édesség utáni vágyat.
A Celiko Frupp liofilizált eper gyümölcsszelet összetevői: eper 26%, gyümölcskivonat ( szentjánoskenyér), gyümölcslé koncentrátum ( alma,szőlő), trehalóz, maltodextrin, zselésítőanyag (pektin)
Tárolja a terméket szorosan lezárva, száraz és hűvös helyen.
Felbontás után azonnal fogyasszuk el!
A cégről
A Celiko 40 éve gyárt gluténmentes élelmiszereket cöliákiában szenvedőknek és gluténmentes diétát folytatóknak. Folyamatosan és szorosan együttműködnek a gluténmentes mozgalom fejlesztését támogató egyesületekkel, fogyasztói csoportokkal.
A Lengyel Cöliákiás Társaság – Crossed Grain (AOECS) tanúsítványával rendelkező cég!
A Celiko fejlődése következetesen a funkcionális, úgynevezett „egészséges” élelmiszerek – természetes adalékanyagokon alapuló – gyártása felé vezetett, aminek eredményeként 1998-ban új részleget hoztak létre a cégen belül, amely a természetes élelmiszer-adalékanyagok gyártásával foglalkozik.
A természetes élelmiszer-adalékanyagok előállításának alapját három folyamatsor képezi, amelyek fagyasztva szárításon (liofilizálás), porlasztva szárításon és nyomás alatti granuláláson alapulnak.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.