Leírás
A Celiko gluténmentes tortazselé agarral ananász-narancs ízű zselé nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez. Alkalmas vegetáriánusok és vegánok, gluténmentes diétát tartók és a testsúlyukra odafigyelők számára.
A Celiko agar-zselék gyorsan besűrűsödnek, kiválóak desszertekhez, süteményekhez és zselékhez, valamint gluténmentes termékek. Összetételükben izomaltulózt tartalmaznak, amely a hagyományos cukornál egy kevésbé édes ízű szénhidrát. Teljesen megemésztődik és asszimilálódik. Glükóz formájában hosszabb ideig biztosít energiát. A szájban lévő baktériumok nem bontják le, így elősegíti a fogak megfelelő mineralizációját.
Összetevők: izomaltulóz, ananász-narancslé por 16,6% (maltodextrin, koncentrált tiszta ananászlé, koncentrált tiszta narancslé, narancspüré részecskékkel, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, almasav; nátrium-citrát, színezék: béta-karotin), zselésítő anyag: agar, aromák
Tápanyagtartalom | 100 gr-ban | Egy csomagban (45gr) |
Energiatartalom Kj | 1547 kj | 696,15 kj |
Energiatartalom kcal | 364 kcal | 163,8 kcal |
Zsír | <0,5 gr | <0,225 gr |
ebből telített zsírsav | <0,1 gr | <0,045 gr |
Szénhidrát | 89 gr | 40,05 gr |
Ebből cukrok | 79 gr | 35,55 gr |
Rost | 3,8 gr | 1,71 gr |
Fehérje | <0,5 gr | <0,225 gr |
Só | 0,02 gr | 0 gr |
Allergének: Nyomokban tartalmazhat szóját, tejet és származékait.
Elkészítési javaslat:
- Öntsük a csomag tartalmát 250 ml hideg vízbe. Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik.
- Forraljuk fel a zselét, és folyamatos keverés mellett főzzük 2-3 percig.
- Tegyük át egy tálalóedénybe, hagyjuk kihűlni.
- Ha szükséges, ízlés szerint édesítőszert vagy cukrot adhatunk hozzá (kb. 1-2 teáskanál).
Értékelések
Még nincsenek értékelések.