Leírás
“
Kókuszvirág édes nektárjából kristályosítással nyert különleges minőségű, jellegzetesen karamell ízű cukor, mely páratlan ízt kölcsönöz a süteményeknek, vagy a kávénak. Értékes inulin rost tartalmának (4g/100g kókuszvirág cukor) tulajdonítják a kristálycukorénál alacsonyabb glikémiás indexét.
Felhasználás: sütéshez, főzéshez, italokhoz vagy krémekhez, kristálycukorhoz hasonlóan.
Összetevők: 100% kókuszvirág cukor.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, fénytől és nedvességtől védve. Nem tartalmaz adalékanyagokat, ezért előfordul, hogy tárolás során csomósodik, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét.
Tápérték 100 g készítményben:
- Energia 1653 kJ/395 kcal
- Zsír 0,7 g
amelyből telített zsírsav 0,3 g
amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,3 g
amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g
- Szénhidrát 94,2 g
amelyből cukor 85 g - Rost 0,7 g
- Fehérje (protein) 1,2 g
- Só 0,3 g
- Kalcium 318 mg
Értékelések
Még nincsenek értékelések.