Leírás
“
Kalamata olajbogyóink peloponnészoszi területektől és falvakból származnak, kézzel szedve, biztosítva a prémium minőséget. Figyelembe vesszük a szép formát, a helyes kalibrálást, a fekete színt és a gazdag ízt.
A feldolgozásra és a csomagolásra mindig szigorú eljárások és minőség-ellenőrzés mellett kerül sor.
A balzsamecet (aceto balsamico) eredetileg egy Olaszországból származó ecet, mely mára világszinten elterjedt a konyhákban. Az eredeti, tradícionális balzsamecet az olasz Trebbiano fehér szőlő levéből készített redukció, melyet már a középkorban is használtak ételek ízesítésére.
Összetétel: víz, balzsamecet 31,2%, balzsamecet tartósítószer: kálium-metabiszulfid, cukor, gránátalmalé koncentrátum 4,5%, gránátalmalé 2%, színezék: szulfitos karamell, stbilizátor: xantán gumi, guar gumi, tartósítószer: kálium-szorbát
Energia | 622 kJ / 148 kcal |
Zsír | 0 g |
– amelyből telített zsírok | 0 g |
– amelyből egyszeresen telítetlen zsírok | 0 g |
– amelyből többszörösen telítetlen zsírok | 0 g |
Szénhidrát | 35,2 g |
– amelyből cukor | 34,7 g |
Rost
Fehérje |
0,5g
0,0 g |
só | 0,18 g |
“
Értékelések
Még nincsenek értékelések.