Leírás
”
A mákolaj közkedveltsége egyrészt a rendkívül kellemes íz világának másrészt tradicionális értékének tudható be. Tartalmaz Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavakat melyek elősegítik az egészséges vérkeringést, erősítik az immunrendszert és lassítják az öregedés folyamatait.
Ezen felül tartalmaz E-vitamint, mint fontos antioxidánst mely segít a szervezet szabadgyökeinek lekötését és az egészséges sejtképződést. Növelheti szellemi teljesítő képességet és csökkentheti a vérnyomást!
A mákolaj nagyon jól használható salátákhoz, öntetnek citrommal, gránátalmával, sőt akár édességek, gyümölcslevesek díszítéséhez, illetve kész sütemények ízesítéséhez is használhatjuk.
Halványsárga színű, mákra jellemző illattal rendelkező olaj. Omega-6 zsírsavban gazdag, mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre. Mákliszttel együtt alkalmazva segít a csontritkulás megelőzésében.
A mákolaj nem hevíthető, ezért kizárólag utóízesítésre, díszítésre használjuk. Nagyon jól illik a különféle salátákhoz, öntetekhez, pl. citrommal, gránátalmával párosítva. Édességek, gyümölcslevesek díszítéséhez, süteménykrémekhez is ajánljuk. Íze jól harmonizál a pirosbogyós gyümölcsökkel, zöldsalátákkal, sajtokkal.
A beérkező alapanyag morfintartalmát minden alkalommal laborvizsgálatokkal ellenőriztetjük.
“
Értékelések
Még nincsenek értékelések.